Od personaliziranog nakita u Dixi Artu možete naručiti Dixicu na lančiću s personaliziranom haljinicom ili personaliziranu ogrlicu Krugove ili personalizirane naušnice Krugove.

Dixica može imati personaliziranu haljinicu, s bilo kojom vašom slikom ili tekstom. Personalizirane haljinice radim u smoli ili graviram na inoxu.

Dixica s personaliziranom haljinicom je idealan oproštajni poklon za tete u vrtiću ili učiteljice u školi jer mogu iskombinirati imena djece na haljinici ili početna slova njihovih imena.

Cijena personaliziranih haljinica je od 20 € do 33 €, ovisno o materijalu i vašim željama. Uvijek uz personaliziranu haljinicu, ide GRATIS još jedna iz ponude s web shopa po Vašem izboru.

Kod izrade personaliziranih haljinica, ponudim Vam par prijedloga i zajedno iskreiramo poklon kojim ćete Vi biti zadovoljni. Treba mi par dana da izradim haljinicu u smoli (prvenstveno zato što se smola mora sušiti). Opcija s inoxom je brže rješenje

Poanta Dixice je da izmamite osjećaje kod osobe kojoj je poklanjate i Dixica ima upravo tu moć. Najdraže mi je kad dobijem povratne informacije, da su osobi zasuzile oči, kad je otvorila kutijicu. Zato Dixica nije samo nakit, Dixica je poklon koji se pamti!

Javite mi se s povjerenjem na Whats up, Viber, e-mail diana@dixiart.hr ili na 091 532 7416 i iskombinirajmo poklon koji neće ostati neprimijećen.

Ovdje su neke od personaliziranih haljinica u smoli koje sam radila.

...i neke personalizirane na inoxu:

I ogrlica Krugovi može biti personalizirana (kao i naušnice) (27 € do 55 € ovisno o Vašim željama i odabranom materijalu):
Neke od personaliziranih ogrlica Krugova i personaliziranih naušnica Krugova koje sam radila, pogledajte na sljedećim slikama:

Ostali personalizirani pokloni: