Dixica - Haljinice od smole

Haljinice za Dixicu od smole

Haljinice od smole zahtijevaju najviše vremena i strpljenja kod izrade. Nakon što izlijem prvi sloj smole, postavljam pincetom predmete ili boju unutra. Te sitne predmete je potrebno nadzirati jer dok se smola ne osuši i ne stvrdne, predmeti mogu „putovati“ i smjestiti se, gdje nisam htjela da se smjeste, pa ih čačkalicom vraćam nazad. Nakon 24 sata, sloj se stvrdnuo i putovanja više nema. Onda slijedi izlijevanje drugog sloja i opet čekanje 24 sata. Nakon tih drugih 24h mogu vidjeti da li će trebati treći sloj ili ne. Ako ne treba, pustim još cca 3 dana da se još dobro stvrdne (ovisno što sam stavljala unutra, treba čekati duže ili kraće) pa mogu pobrusiti pa polirati... Na kraju, kad sve bude gotovo i konačna haljinica me oduševi, zaključim da je vrijedilo truda.
Sa smolom je samo mašta granica, a haljinice od smole su u konačnici čvrste, glatke i postojane na svim vremenskim uvjetima.
Mogu biti šarene i vesele za Vaše veselo izdanje ili diskretne, samozatajne i neupadljive, kada ste baš tako raspoloženi. Izaberite po jednu za svaku priliku, za svako raspoloženje.

Pronađeno proizvoda: 81

Prikazuje 1-12 od 81 proizvoda

Aktivni filteri

Dixica - Leopard

Dixica + Leopard

Cijena 37,00 € (278,78 kn)
(Samo haljinica: 11,00 € (82,88 kn))