chevron_right Što je u ponudi u Dixi Artu?

U ponudi je Dixica (duži lančić od inoxa – nehrđajući čelik, na kojem je curica imena Dixica kojoj možete sami mijenjati haljinice i uskladiti je sa svojom odjevnom kombinacijom ili raspoloženjem). Haljinice za Dixicu su od raznih materijala (filc, koža, drvo, inox - nehrđajući čelik, pleksiglas, smola).

U Dixi Artu imate i kolekciju Krugovi. To su ogrlice i naušnice, također rađene od raznih materijala.

U Dixi Artu možete naručiti i personalizirani nakit. Pogledajte neke od mojih radova ovdje na webu pod personalizirani nakit. I Dixica i Krugovi mogu biti personalizirani.

chevron_right Kako je moguće kupiti nešto iz Dixi Arta?

Ono što je u ponudi u Dixi Artu, dostupno je ovdje na web shopu.

Potrebno je staviti u košaricu ono što želite i pratiti korake za daljnju provedbu narudžbe.

Kod trećeg koraka narudžbe pod “Vrsta dostave”, birate hoćete li ostaviti dostavu preko Pošte (15-20kn) ili želite osobno preuzeti (u tom slučaju nakon uplate se je potrebno javiti mailom, ili na +385 91 532 7416, ili preko Viber-a, What's up-a ili Messanger-a za dogovor oko preuzimanja).

Nakon četvrtog koraka narudžbe, dobit ćete na email uplatnicu (s barkodom za one koji koriste opciju m-foto plati).

Nakon što platite i Vaša uplata sjedne na račun, šaljem PREPORUČENO sve što ste naručili.

Sad Vam preostaje samo nestrpljivo čekati poštara, a meni nestrpljivo čekati Vašu povratnu informaciju je l’ vam se sviđa i uživo sve što ste kupili.

Ponekad sudjelujem i na sajmovima u Zagrebu i okolici. Tada možete i vidjeti uživo sve što je u ponudi. Za saznati na kojim sajmovima izlažem i kad, potrebno je zapratiti Dixi Art na Facebook-u ili Instagram-u gdje redovito objavljujem sve novosti.

chevron_right Kako izabrati Dixicu i njenu garderobu?

Kliknite na Dixica i koristite filtere radi lakšeg snalaženja. Imate u ponudi veliki izbor haljinica za Dixicu i možete ih birati po boji, materijalu, motivu. Možete ih i rotirati i vidjeti sa svih strana (360 view) jer nisu uvijek iste sprijeda i straga.

Dixica ima moć dati Vam „special look“, da se osjećate posebno, slobodno, lepršavo.

Oslobodite dijete u sebi, birajte pametno za sebe ili sebi dragu osobu, iznenadite prijateljicu unikatnim poklonom, neobičnim nakitom uz koji neće biti neprimijećena.

chevron_right Moram li kod kupnje Dixice naručiti i dodatne haljinice da bih dobila kutijicu za nju?

Ne morate. Dixica s jednom haljinicom na sebi uvijek dolazi zapakirana u kutijici. Dodatne haljinice nije potrebno naručivati, iako predlažem da naručite bar jednu dodatnu haljinicu (imate ih od 30 kn pa nadalje) jer je poanta Dixice upravo u tome što joj možete mijenjati haljinice prema svojoj odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju.

Kako sami možete promijeniti haljinice svojoj Dixici, možete pogledati u kratkom videu ovdje: O Dixici.

chevron_right Koliko su dugačke ogrlice Krugovi?

Ogrlice Krugovi su ogrlice koje idu uz vrat tj malo ispod vrata. Na kraju imaju nastavak, ako želite da bude malo kraća ili malo duža. Uvijek mi možete, kod narudžbe, naglasiti da je to za dosta puniju osobu pa ću još produžiti ogrlicu, ako Vas je strah da ne bude kratka.

Koje ogrlice Krugovi su u ponudi možete pogledati na linku Krugovi.

chevron_right Imaju li sve naušnice Krugovi srebrne udice?

Da. Sve naušnice u Dixi Artu imaju srebrne udice (sve imaju oznaku 925) tako da se ne morate brinuti zbog eventualne alergije na nikal. Naušnice imaju i silikonski čepić straga da Vam ne ispadnu tokom nošenja.

Ponudu naušnica možete pogledate ovdje Krugovi. Predlažem da koristite filtere radi preglednosti ponude.

chevron_right Kako mogu naručiti personalizirani nakit?

Predlažem da prvo pogledate personalizirani nakit ovdje na webu. Tu vam mogu pasti neke dodatne ideje na pamet, a onda me kontaktirajte putem e-maila diana@dixiart.hr, ili na broj +385 91 532 7416, ili preko Viber-a, What's up-a, Messanger-a za dogovor. Što mi bolje opišete što želite ili kakvoj osobi poklanjate poklon, ja ću uspjeti bolje pogoditi Vaše želje i njen ukus. Ako baš i nemate neke „pametne“ ideje, nema veze, ja sam puna ideja. :) Uvijek Vam ja dam neke prijedloge i tako zajedno uspijemo izkreirati poklon kojim ćete oduševiti svoju dragu osobu. Kad Vašoj osobi zasuze oči pri otvaranju poklona, onda znamo da smo uspjeli pogoditi s poklonom, i na Vaše, a i na moje zadovoljstvo.

Od personaliziranog nakita u Dixi Artu moguće je naručiti personaliziranu haljinicu za Dixicu ili ogrlicu ili naušnice Krugovi. Neke od personaliziranih radova u smoli ili inoxu (nehrđajući čelik) koje sam do sad radila, pogledajte ovdje na stranici pod personalizirani nakit.

chevron_right Dolazi li kupljeni nakit zapakiran, da ga mogu samo predati, ako ga poklanjam kao poklon?

Da!

Dixica dolazi u svojoj kutijici. Kako izgleda njena kutijica pogledajte ovdje O Dixici.

Ogrlice i naušnice Krugovi dolaze zapakirane u poluprozirnoj poklon (organdi) vrećici (neke su i prikazane ovdje na stranici uz sliku proizvoda).

Uglavnom, Vama samo preostaje da predate poklon. Uz predaju poklona obavezno nabacite veliki osmijeh, a ni pusa nije na odmet ;)

chevron_right Koliko dana je potrebno da naručena pošiljka stigne na moju adresu?

Pošta isporučuje pošiljke u roku od 3 do 5 radnih dana (na otoke). Čim Vaša uplata sjedne na račun, pošiljku šaljem PREPORUČENO na adresu koju ste naveli za dostavu i od tada se računaju ovih 3-5 dana. Uvijek kod narudžbe možete naglasiti da je pošiljka hitna, pa postoji opcija nadoplate poštarine, tako da pošiljka sigurno stigne u roku 24 sata.

Do sada su 99 % pošiljaka koje sam slala, stvarno i stigle u roku 3 radna dana, mnoge i nakon 1 dana! (izuzev je bio vrhunac pandemije korone)

chevron_right Mogu li plaćeno osobno preuzeti?

Možete. Kod trećeg koraka narudžbe pod “Vrsta dostave”, birate hoćete li ostaviti dostavu preko Pošte (15-20kn) ili želite osobno preuzeti (u tom slučaju nakon uplate se je potrebno javiti putem e-maila diana@dixiart.hr, ili na broj +385 91 532 7416, ili preko Viber-a, What's up-a, Messanger-a za dogovor oko preuzimanja).

chevron_right Ako ste muškarac koji kupuje ženskoj osobi poklon, savjetujem da ovo pročitate!

Htjeli biste nečim iznenaditi svoju bolju polovicu, ali ne biste nešto standardno, neki standardni nakit. Jesam pogodila?

Onda je Dixica savršen poklon. Zašto?

Zato što možete naručiti personaliziranu haljinicu za Dixicu na koju možemo staviti nešto što je njoj jako važno (stihovi, slika).

Ako nemate vremena čekati izradu personaliziranog poklona, onda imate veliki izbor već gotovih haljinica za Dixicu. Sigurno ćete naći nešto što bi njoj bilo zanimljivo. A kad i uzmete dodatne haljinice za mijenjanje, povećavate šanse da joj se bar neke stvarno svide. Ja ću Vam rado pomoći u odabiru. Kod pretraživanja ovdje na webu, predlažem koristite filtere radi lakšeg snalaženja. Odaberite neke različite boje, ili materijale ili motive i sigurna sam da će joj se bar neke svidjeti. Ako baš i skroz pogriješite oko izbora, ništa joj se ne svidi, ona mi se slobodno može javiti i zamijeniti za neke druge.

chevron_right Mogu li kupljeno zamijeniti, ako mi se ne svidi, kad mi dođe doma?

Da. Proizvod se može vratiti ili zamijeniti.

Više o uvjetima povrata možete pronaći na linku uvjeti kupnje.

chevron_right Postoje li ponekad i neki dodatni popusti i akcije u Dixi Artu?

Postoje, a da bi ih na vrijeme popratili i iskoristili, predlažem da zapratite Dixi Art na Facebook-u ili Instagram-u jer na društvenim mrežama obavještavam pratitelje o svim novostima u Dixi Artu te dodatnim popustima uz kod, akcijama ili darivanjima.

chevron_right Htio/Htjela bih Vam ostaviti recenziju. Gdje i kako to mogu napraviti?

Svoje mišljenje možete napisati i na Facebook-u ili na Google-u.

Napomena: Facebook onemogućuje stavljanje recenzije/osvrta/review-a preko mobitela (možete samo ako radite preko stolnog računala ili laptopa).

Hvala Vam puno što mi želite ostaviti recenziju jer znate ono kad često kažu: „Vaše mišljenje nam je važno“

Al stvarno je važno :). Htjela bih popraviti, ako nešto nije bilo dobro. Jako mi je bitno da budete zadovoljni. Napišite mi zašto ste se odlučili za Dixi Art, kako Vam se svidjelo to što ste naručili, čime ste zadovoljni ili biste li preporučili drugima Dixi Art i zašto.