Trošak dostave obračunava se prilikom kupnje proizvoda, te je iskazan u košarici uz cijenu proizvoda. Trošak dostave na području Republike Hrvatske ovisi o načinu dostave koji ste odabrali.

Pošiljku, na području Republike Hrvatske, šaljem preporučeno Poštom i cijena je 4 eura, za težinu pošiljke do 100g (to je težina cca jedne Dixice s dodatnim haljinicama).
Za dvije Dixice ili više cijena dostave je 5 eura.

Pošta dostavlja pošiljke od ponedjeljka do petka i to na adresu koju ste naveli kao adresu za dostavu. Kod virmanskog plaćanja, narudžbe šaljem nakon što je uplata vidljiva na mom žiro-računu i to za uplate vidljive radnim danom do 12h narudžbe šaljem isti dan (ili najkasnije idući radni dan), a za uplate vidljive nakon 12h narudžbe šaljem idući radni dan. Rok isporuke je maksimalno 3 radna dana od dana slanja. Iznimka su, 5 radnih dana, otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata) i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

Kod odabira osobnog preuzimanja na području Samobora, isto može biti obavljeno nakon vidljive uplate na žiro-računu Dixi Arta. Nakon uplate mi se javite porukom na Messanger, WhatsApp, Viber ili u DM na Instagramu da se dogovorimo oko preuzimanja narudžbe.