Prvi nakit u Dixi Artu, zbog kojeg je prvenstveno i pokrenut Dixi Art, je Dixica.

Dixica je ime curice na dužem lančiću, kojoj možete sami mijenjati haljinice i uskladiti je sa svojom odjevnom kombinacijom. Lančić i Dixica su od inoxa (nehrđajući čelik), a haljinice za nju su od raznih materijala (filc, koža, drvo, inox, pleksiglas, smola) i možete ih izabrati iz ponude ovdje na stranici. Možete me kontaktirati, ako imate želju za personaliziranom haljinicom (neka Vaša slika, tekst itd).

Sama ideja o Dixici je nastala kad sam kupila jedan duži lančić s privjeskom u obliku lutkice kojoj je, pri prvom nošenju, otpao cijeli donji dio i ostala visiti samo glava. Kako nositi samo glavu na lančiću nije imalo nikakvog smisla, žicom sam tada privezala komad tkanine koji bi „glumio“ haljinicu i dao neki smisao tom privjesku. I tako se počela razvijati ideja o Dixici.

Dixica se razvijala dvije godine i krajem 2019-e je ugledala svjetlo dana.

Kako promijeniti haljinicu Dixici pogledajte u sljedećem videu.

Dixica uvijek dolazi zapakirana u kutijici kao što je prikazano na slici, a možete je naručiti sa ili bez dodatnih haljinica za mijenjanje.

Dixica i njena kutijica

Trebate originalan poklon, personalizirani nakit, obratite mi se s povjerenjem. Na slici dolje je primjer jedne zanimljive narudžbe, kuma na vjenčanju naručila originalan poklon za svoju frendicu, Dixica za nju i frendicu, mladu na vjenčanju. Haljinice za njihove Dixice predstavljaju njihove živote, prijateljstvo, strasti…

Dixica - personalizirani poklon

Dixica dolazi na lančiću dužine cca 70cm i na osobi prosječne ženske visine izgleda ovako:

Dixica - dužina lančića

Kod narudžbe možete naglasiti da je Dixica za jako visoku žensku osobu ili za osobu s većim grudima, ili kupujete Dixicu za curicu pa ću dužinu lančića prilagoditi tome. Tako da lančić ne bude ni predug niti prekratak.

Na sljedećem linku možete pročitati što drugi kažu o Dixici: DixiArt - Facebook recenzije.

I poznate osobe imaju Dixicu.
Na slici je Ida Prester sa svojom Dixicom i personaliziranom haljinicom.

Dixica - Ida Prester

Na sljedećim slikama je lijepa vinkovačka glumica Dunja Šaran i par primjera njenih outfita s Dixicom.

Dixica - Dunja Šaran