Tražite poklon za učiteljicu u školi ili odgajateljicu u vrtiću?

Dixi Art - poklon za učiteljicu 4

Bliži se kraj školske godine, trebate neki oproštajni poklon za učiteljicu ili tetu u vrtiću... naravno rijetko koji roditelj se nudi da će on ići u potragu za poklonom.

Evo par savjeta, ako ste Vi taj roditelj:
Prvo, ne bi bilo loše tražiti neki personalizirani poklon s njihovim imenima/slovima jer će joj to biti uspomena na tu generaciju.
Zatim, ne bi bilo loše i paziti da ne bude dimenzijama prevelik poklon jer možda joj se ne svidi. Jednom mi je učiteljica s 30 godina rada u školi rekla da ne zna gdje će više s tim poklonima. Koliko god se Vama sviđa poklon, njoj možda ne bude baš top. Imajte i to na umu.

U Dixi Artu imate rješenje za to.
Dixica s personaliziranom haljinicom s imenima djece ili početnim slovima imena.

Dixi Art - poklon za učiteljicu 41

Dixi Art - poklon za učiteljicu 42

Dixi Art - poklon za učiteljicu 43

Imate još jako puno primjera na sljedećem linku: personalizirani nakit.

Ovo je bila narudžba za jednu učiteljicu:

Dixi Art - poklon za učiteljicu 5

Jedna haljinica s imenima djece na inoxu, jedna sa slikom učiteljice sprijeda i porukom straga u smoli, zatim jedna sa sovom jer je roditelj rekao da voli sove pa jedna s "morem" jer se radi o školi u malom mjestu na moru i tako je roditelj napunio kutijicu da učiteljica nije mogla doći k sebi od oduševljenja.
Kasnije mi se učiteljica javila u komentaru na Facebooku:

Dixi Art - poklon za učiteljicu 6

Inače, sve povratne informacije od roditelja su uvijek u sličnom tonu, evo nekih:

„Poklon je predan, učiteljica je bila jako iznenađena i zadovoljna. Nakit joj je prekrasan, baš je bila ganuta do suza.“
...
„Profa je oduševljena!“
...
„Poklon je bio pun pogodak i jako se svidjelo raski. Baš je bila sretna. Hvala Vam puno “

Dixica će svakako biti nešto neobično što još nije dobila. Obratite mi se s povjerenjem i izkreirajmo nezaboravni poklon zajedno.

Ako Vam se sviđa ideja Dixice za poklon učiteljici ili odgajateljici, MOLIM VAS, javite mi se NA VRIJEME (na Whats up, Viber, e-mail diana@dixiart.hr ili na +385 91 532 7416).
Nemojte čekati zadnji čas! Možete se javiti već u petom mjesecu jer par dana prije završetka škole neću biti u mogućnosti uzeti Vašu narudžbu, jer se smola mora sušiti… osim, ako radimo personalizirane na inoxu, to može biti brzo isporučeno. ;)

Ogrlicu Krugovi, kao i naušnice, također mogu napraviti personaliziranu verziju.