Od 01.07.2021. do 01.09.2021. nisam u mogućnosti ostvariti vaše ideje za personalizirane poklone. Hvala na razumijevanju.

Dixica može imati i personaliziranu haljinicu, s bilo kojom vašom slikom ili tekstom. Personalizirane haljinice sada radim samo u smoli. Sa smolom će to biti dugotrajan poklon.

Dixica s personaliziranom haljinicom je idealan oproštajni poklon za tete u vrtiću ili učiteljice u školi jer mogu iskombinirati imena djece na haljinici ili početna slova njihovih imena.

Cijena personaliziranih haljinica u smoli je 120kn. Ako se radi o većoj narudžbi, cijena personalizirane haljinice je manja, ili dobijete još dodatnu haljinicu gratis, ili gratis poštarinu, sve ovisno o iznosu ukupne narudžbe i našem dogovoru.

Kod izrade personaliziranih haljinica, ponudim vam par prijedloga i zajedno iskreiramo poklon kojim ćete vi biti zadovoljni. Treba mi par dana da izradim haljinicu (prvenstveno zato što se smola mora sušiti).

Poanta Dixice je da izmamite osjećaje kod osobe kojoj je poklanjate i Dixica ima upravo tu moć. Najdraže mi je kad dobijem povratne informacije, da su osobi zasuzile oči, kad je otvorila kutijicu. Zato Dixica nije samo nakit, Dixica je poklon koji se pamti!

Javite mi se s povjerenjem na Whats up, Viber, e-mail diana@dixiart.hr ili na 091 532 7416 i iskombinirajmo poklon koji neće ostati neprimijećen.

Ovdje su neke od personaliziranih haljinica u smoli koje sam radila.